МУЗИКА ЗА БИЗНЕС

 

ПОВЕЧЕ ТРАКОВЕ. ПОВЕЧЕ ИЗБОР. БЕЗ ГЛАВОБОЛИЯ.

Разликата с Mood

Търсите хитове или специфичен жанр? Може би имате нужда от специален микс или напълно персонализирана музикална програма? Mood предоставя перфектната музика за всеки бизнес, бранд и бюджет, както и разнообразни опции за доставка на съдържанието. Уловете емоционалната мощ на музиката и я накарайте да работи за Вашия бизнес.

  • Най-голямата музикална библиотека в света, със законно предоставена музика
  • Музикални програми, създадени от професионалисти в индустрията
  • Съдържание за бизнес ползване
  • Разнообразни възможности за доставка на музикалното съдържание
  • Гъвкави опции за плащане
  • Поддръжка и сервиз на място

Mood Mix

Поемете контрола благодарение на Mood Mix – нашата услуга за стрийминг на музика, създадена специално за малкия бизнес. Възползвайте се от онлайн достъп до целия ни програмен каталог и персонализирайте Вашия микс през онлайн или мобилната ни платформа.

Mood Mix - Music for Business
Music for Business - Mix Pro Desktop

Mood Mix Pro

Най-надеждната услуга за стрийминг на музика в индустрията. Насладете се на многобройните ползи и опции на Mood Mix, които достигат до Вас чрез платформата StreamingPlus™. Ние доставяме устройството с предварително запазена и планирана музика, за да Ви осигурим непрекъснато музикално изживяване. Mood Mix Pro превръща стриймингът на музика в лесно и достъпно занимание.

Основна музика

Насладете се на първокачествена услуга, благодарение на избор #1 за музикално озвучаване на всеки регионален бизнес и бранд. Изберете от нашия каталог с 160+ музикални програми, специално проектирани за всяка индустрия и публика. Контролирайте саунда и планирайте неговото излъчване във всеки момент от денонощието.

Музика по поръчка

Вашето брандирано звучене. Партнирайте си с професионален музикален дизайнер, за да създадете Ваш собствен саундтрак и да подарите продължително и неповторимо изживяване на клиентите си по целия свят.

Работете рамо до рамо с отдаден музикален експерт, който ще развие персонализиран плейлист за Вашия бранд.

От интернет устройства и стрийминг на музика до сателит и CD, нашите технологии за доставка на музика са проектирани, за да отговарят на специфичните ви нужди. Независимо по какъв начин искате да се сдобиете с музикално озвучаване, Mood ще ви предложи достъпни, надеждни и иновативни платформи, създадени за бизнес потребление.

ТЕХНОЛОГИИ ЗА ДОСТАВКА НА МУЗИКАЛНО СЪДЪРЖАНИЕ

СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС

Подобрете преживяването на Вашите клиенти с нашите озвучителни услуги. Свържете се с нас още днес.

За сервиз, плащания и други въпроси относно съществуващи Mood акаунти, моля посетете страницата "СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС".