АРОМА МАРКЕТИНГ

Искате да създадете истински запомнящо се преживяване за Вашите клиенти, което да Ви отличава от конкуренцията? Обърнете внимание на следните факти относно арома маркетинга:

  • Нашето обоняние е най-силното от петте ни сетива и е най-тясно свързано с паметта и емоцията
  • 75% от всички емоции се генерират чрез обонянието
  • Има 100 пъти по-голяма вероятност да запомним нещо, което сме помирисали, отколкото което сме видяли, чули или докоснали
  • Настроението ни се подобрява с 40%, след като усетим приятен аромат

Посрещнете клиентите си с аромат на прясно изпечени бисквити. Привлечете пазаруващите с мирис на току-що изцеден портокал. Успокойте пациентите си с дъх на лавандула. В която и индустрия да работите, привлекателният аромат играе главна роля в задоволяване нуждите на Вашите клиенти и превръща посещението им в завършено и приятно преживяване.

Открийте най-подходящия за Вашия бранд аромат, за да подобрите атмосферата на обекта Ви и да изградите трайна връзка с клиентите си.

  • 1600+ аромата за въздух, подходящи за Вашия бизнес
  • Дизайн и разработка на аромати по Ваш избор
  • Най-модерните ароматизиращи дифузери

НАКАРАЙТЕ АРОМАТИТЕ ДА РАБОТЯТ ВЪВ ВАША ПОЛЗА

Опитните търговци използват аромати, за да създават специфични впечатления на клиентите си, да предизвикват определен тип настроения или да влияят на тяхното поведение по време на пазаруване. Как обаче можете да изградите успешна маркетингова стратегия, с помощта на различни аромати?

Навсякъде около Вас. Подобрете атомосферата на Вашия обект, като използвате приятни аромати за фон, които Ви отличават от конкурентни брандове.

Билборд. Рекламирайте различни продукти и привлечете клиентите си към таргетирани от Вас секции на търговския Ви обект.

Тематични. Рекламирайте сезонни аромати или наблегнете на специално избран мотив.

Разпознаваеми. Работете с екипа от професионалисти на Mood, за да си създадете аромат по поръчка, който да представя напълно имиджа на Вашия бранд.

ЛЕСНА И УДОБНА ДОСТАВКА НА АРОМАТИ

Изберете доставка на аромати за индивидуални зони или за обширни пространства. Независимо от големината на Вашия обект, ние сме готови да Ви предоставим най-добрата опция.

Нашите ароматизиращи системи са специално проектирани за търговски обекти, с цел да не Ви се налага да използвате свещи или електрически ароматизатори.

  • 1600+ аромата за въздух, подходящи за Вашия бизнес
  • Дизайн и разработка на аромати по Ваш избор
  • Най-модерните ароматизиращи дифузери

СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС

Подобрете преживяването на Вашите клиенти с нашите озвучителни услуги. Свържете се с нас още днес.

За сервиз, плащания и други въпроси относно съществуващи Mood акаунти, моля посетете страницата "СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС".