MOOD:ХОТЕЛИ

НАКАРАЙТЕ ГИ ДА ОСТАНАТ

Клиентите идват и си отиват, но Вие можете да им дадете причина да се върнат отново. Осигурете им многосетивно и неповторимо преживяване, което никога няма да забравят, с помощта на правилно озвучаване, впечатляващи визуални ефекти и приятни аромати, които да представят Вашия бранд по ексклузивен начин.

МУЗИКА

Задайте правилен тон на Вашата марка, като се възползвате от удобни стрийминг опции, или създайте брандиран плейлист, който клиентите Ви няма да чуят на друго място.

Повече информация

ВИЗУАЛНИ ЕФЕКТИ

Mood може да Ви предложи всякакви визуални ефекти и лесна за използване онлайн платформа, с която да създадете персонализирано съдържание, което да отговаря на имиджа на Вашия бранд.

Повече информация

АРОМАТ

Съхранете безброй моменти и създайте незабравимо преживяване за клиентите си, благодарение на нашите 1600+ привлекателни аромати и иновативни ароматизиращи дифузери, които покриват площи от 500 до 100,00 кв.м.

Повече информация

СЪОБЩЕНИЯ В РЕЖИМ “ИЗЧАКВАНЕ”

Осигурете на абонатите същата отзивчивост, която получават и Вашите посетители. Използвайте съобщения в режим “изчакване”, за да отговаряте директно на често задавани въпроси и да предоставяте полезна информация на посетителите.

Повече информация

АУДИОВИЗУАЛНИ СИСТЕМИ

Професионален дизайн и инсталиране на интегрирани аудиовизуални системи. Създайте цялостно изживяване, с помощта на надеждно и висококачествено оборудване, предоставено от водещи производители в индустрията, като Klipsch и Bose.

Повече информация

MOOD & BOSE

Страхотната музика заслужава страхотно озвучаване.

Ние в Mood се стараем винаги да предоставяме най-подходящата за Вашия бизнес и бранд музика. Затова си партнираме с марката Bose – световно призната, заради съвършените си персонални и търговски аудио услуги, както и умението да доставя перфектен звук, благодарение на най-напредналите иновации и технологии.

Качество, което клиентите Ви могат да чуят – и очакват.
Проучвания показват, че клиентите разпознават висококачествения звук и го предпочитат. Не е нужно дори да споменаваме, че броят клиенти, търсещи добър и чист звук, нараства всекидневно. Bose може да трансформира Вашето звуково преживяване и да Ви помогне да увеличите стойността на инвестициите в нашите услуги.

Цена и изпълнение.
Като най-големият глобален дистрибутор на търговски продукти на Bose Mood има възможност да предоставя на клиентите си ненадминато качество, благодарение на професионалната линия продукти на марката. След повече от 20 години съвместна работа Mood и Bose формират силен и издръжлив екип, предлагащ аудио изпълнение на световно ниво.

Подсилете имиджа на Вашия бранд.
Марката Bose е световно призната, защото предлага висококачествено аудио, а Вашите инвестициите в нея доказват на клиентите Ви колко силно вярвате, че те заслужават най-доброто.

СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС

Подобрете преживяването на Вашите клиенти с нашите озвучителни услуги. Свържете се с нас още днес.

За сервиз, плащания и други въпроси относно съществуващи Mood акаунти, моля посетете страницата "СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС".