MOOD:АВТOМОБИЛНА ИНДУСТРИЯ

ЗАКАРАЙТЕ

НЕЗАБРАВИМОТО ПРЕКАРВАНЕ И ДОБРОТО НАСТРОЕНИЕ ВКЪЩИ.

Когато става дума за продажба или поправка на автомобил клиентите често разполагат с множество опции – но опитът е определящият фактор за това къде ще решат да инвестират парите си. Благодарение на системите на Mood, които предлагат визуални ефекти, озвучаване, ароматизиране и други иновации, можете да подобрите максимално преживяването на клиентите си и да ги убедите, че Вие сте правилното място, на което трябва да спрат.

МУЗИКА

Музиката, която звучи във Вашия автосалон, говори много за бранда Ви. Изберете от 160+ професионално създадени музикални програми, достъпни стрийминг опции и персонализирани плейлисти. Всички те – с цензурирано съдържание и без чужди реклами.

Повече информация

СЪОБЩЕНИЯ

Благодарение на различни съобщения, войсоувъри и уеб аудио, Mood дава глас на бранда Ви.

Повече информация

АРОМАТ

Освежете Вашия шоуруум, чакалните и сервизния център. Създайте приятно и запомнящо се изживяване. Ароматизирайте площи от 500 до 100,000 кв.м., с помощта на нашите иновативни дифузери.

Повече информация

ОЗВУЧИТЕЛНИ СИСТЕМИ

Създайте цялостно изживяване, с помощта на надеждно и висококачествено оборудване, предоставено от водещи производители в индустрията, като Klipsch и Bose.

Повече информация

СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС

Подобрете преживяването на Вашите клиенти с нашите озвучителни услуги. Свържете се с нас още днес.

За сервиз, плащания и други въпроси относно съществуващи Mood акаунти, моля посетете страницата "СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС".