MOOD:ТЪРГОВСКИ ОБЕКТИ

ПОТОПЕТЕ КЛИЕНТИТЕ В ШОПИНГ НАСТРОЕНИЕ

Осигурете напълно брандирано изживяване за Вашите клиенти и ги накарайте да пазаруват при Вас отново и отново, с помощта на внушителни изображения, приятни звуци и привлекателни аромати, с които да си осигурите трайни резултати.

МУЗИКА

Създайте брандиран саундтрак за Вашата търговска марка, който клиентите Ви няма да чуят на друго място. Изберете плейлисти от нашата специално създадена музикална селекция или използвайте удобните стрийминг опции, за да съчетаете сами песните, които искате да звучат във Вашите обекти.

Повече информация

DIGITAL SIGNAGE ЗА ТЪРГОВСКИ ОБЕКТИ & ВИДЕО СТЕНИ

Впечатлете визуално клиентите си и рекламирайте продуктите си както никога досега, благодарение на digital signage от Mood.
Повече информация

АРОМАТ

Привличайте нови клиенти към Вашите обекти и ги накарайте да останат, благодарение на 1600+ освежаващи и неустоими аромати от Mood, които ще допринесат за постоянна и запомняща се атмосфера. Нашите иновативни ароматизиращи дифузери покриват площи от 500 до 100,00 кв.м.
Повече информация

СЪОБЩЕНИЯ

Рекламирайте. Информирайте. Ангажирайте. От съобщения в режим “изчакване” до войсоувъри и уеб аудио, Mood дава глас на Вашия бранд.
Повече информация

ОЗВУЧИТЕЛНИ СИСТЕМИ

Насладете се на чист звук и ясна картина, благодарение на висококачествено оборудване, предоставено от експерти в аудиовизуалната индустрия. Mood предлага професионално инсталиране и цялостно обслужване.

Повече информация

СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС

Подобрете преживяването на Вашите клиенти с нашите озвучителни услуги. Свържете се с нас още днес.

За сервиз, плащания и други въпроси относно съществуващи Mood акаунти, моля посетете страницата "СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС".