MOOD:БЕНЗИНОСТАНЦИИ & МАГАЗИНИ

ПРИВЛЕЧЕТЕ ПОВЕЧЕ КЛИЕНТИ С MOOD

Привличането на клиенти се дължи на успешно удовлетворяване на техните очаквания и осигуряване на приятно посещение за тях. Благодарение на подходяща музика, digital signage технология, ароматизиращи системи и още услуги, можете да предизвикате по-голям трафик във Вашите бензиностанции и магазини.

Рекламирайте продуктите си и предизвикайте трафик в магазина си, с помощта на съобщенията на Mood и специално създадените ни програми.

МУЗИКА

Изберете от 160+ професионално създадени музикални програми, достъпни стрийминг опции и персонализирани плейлисти. Всички те – с цензурирано съдържание и без чужди реклами.

Повече информация

DIGITAL SIGNAGE

Привлечете вниманието на клиентите и подобрете прекарването им във Вашите обекти, с помощта на digital signage системи и дигитални менюта.

Повече информация

СЪОБЩЕНИЯ

Предизвикайте посетителите да пазаруват повече, като интегрирате промоционални съобщения и реклами на Вашите продукти в музикалното озвучаване.

Повече информация

АРОМАТ

Накарайте клиентите да прекарват повече време в магазина и промотирайте сезонни продукти, с помощта на нашите 1600+ съблазнителни и ободряващи аромата.

Повече информация

АУДИОВИЗУАЛНИ СИСТЕМИ

Създайте цялостно изживяване, с помощта на надеждно и висококачествено оборудване, предоставено от водещи производители в индустрията, като Klipsch и Bose.

Повече информация

СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС

Подобрете преживяването на Вашите клиенти с нашите озвучителни услуги. Свържете се с нас още днес.

За сервиз, плащания и други въпроси относно съществуващи Mood акаунти, моля посетете страницата "СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС".