MOOD:DIGITAL SIGNAGE

ЗАБАВЛЯВАЙТЕ. ИНФОРМИРАЙТЕ.

УВЕЛИЧЕТЕ ПРОДАЖБИТЕ.

Mood предлага всичко, от което се нуждаете – от персонализиран digital signage софтуер до съдържание, създадено по поръчка, дигитални промо менюта, видео стени и тъч скрийн дисплеи, които трансформират напълно начина, по който клиентите Ви възприемат Вашия бизнес.

КАКВО ПРЕДСТАВЛЯВА DIGITAL SIGNAGE?

Познати също като digital signs или digital boards системи, digital signage представлява дигитално видео съдържание или дигитални снимки, излъчени на екран. Някои хора дори ги наричат electric signage. Но независимо от името, digital signage системите Ви осигуряват огромен потенциал за разрастване на бизнеса.

За разлика от традиционните принтирани реклами, менюта или постери, дигиталните снимки и видео материали, от които се съдзава дигиталното съдържание за digital signage, се излъчват на интерактивни екрани с висока резолюция.

Съдържанието се доставя до Вашите екраните чрез медия плейър (или digital signage плейър) по същия начин, по който ТВ приемникът е свързан към Вашия телевизор вкъщи. Медия плейърът събира дигиталния контент от cloud софтуер и през него можете да планирате какво и кога да бъде излъчено на екраните. Свържете се с нас за повече информация относно digital signage. “Какво е digital signage?”

digital signage, electronic signage, digital sign software
ЗАЩО DIGITAL SIGNAGE ОТ MOOD Е НАЙ-ДОБРИЯТ ИЗБОР ЗА ВАШИЯ БИЗНЕС?

Рекламирайте. Информирайте. Забавлявайте. Digital signage системите на Mood Ви осигуряват безгранични възможности и значителни резултати. Ние сме надежден доставчик, който предлага цялостен дизайн, софтуер, хардуер, съдържание, инсталиране и поддръжка.

  • НАЙ-ПОДХОДЯЩИТЕ УСЛУГИ ЗА ВСЕКИ РАЗМЕР ИЛИ МАЩАБ
  • ПРОФЕСИОНАЛНИ ШАБЛОНИ ЗА ВСЕКИ ВИД ПРИЛОЖЕНИЕ
  • ЦЯЛОСТНО ОБСЛУЖВАНЕ И МЕНАЖИРАНЕ НА СЪДЪРЖАНИЕТО
  • ЛЕСЕН ЗА ИЗПОЛЗВАНЕ DIGITAL SIGNAGE СОФТУЕР
  • ПРОФЕСИОНАЛЕН ДИЗАЙН, ЕКСПЕРТНО ИНСТАЛИРАНЕ И ОБСЛУЖВАНЕ
digital signage, electronic signage, digital sign software

ЛЕСНО УПРАВЛЕНИЕ НА СЪДЪРЖАНИЕТО

Нашата онлайн платформа и софтуерът за управление на digital signage съдържанието са изключително лесни и бързи за използване и Ви дават възможност да създавате висококачествени визуализации, с помощта на професионални шаблони, да планирате и променяте съдържанието, както и да организирате таргетирани кампании.

ДИГИТАЛНИ МЕНЮTA

Mood предлага пълен комплект от digital signage услуги и дигитални менюта, с доказано добри графики и CGI анимации. Рекламирайте нови или сезонни продукти, за да увеличите продажбите, докато едновременно забавлявате посетителите. Кликнете по-долу, за да научите повече за това как дигиталните менюта на Mood могат да подобрят резултатите и да трансформират преживяването на Вашите клиенти.

video walls, digital signage, digital sign software

ВИДЕО СТЕНИ

Предизвикайте wow фактор и създайте изживяване, което клиентите Ви никога няма да забравят, благодарение на разнообразните видео инсталации на Mood.

СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС

Подобрете преживяването на Вашите клиенти с нашите озвучителни услуги. Свържете се с нас още днес.

За сервиз, плащания и други въпроси относно съществуващи Mood акаунти, моля посетете страницата "СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС".