MOOD:САЛОНИ ЗА КРАСОТА & СПА

ПОДАРЕТЕ НА КЛИЕНТИТЕ СИ НЕЗАБРАВИМО ПРЕЖИВЯВАНЕ, ЗАРАДИ КОЕТО ДА СЕ ВЪРНАТ

Максимална посещаемост. Минимални разходи.

Благодарение на надеждните и достъпни услуги на Mood, включващи експертно подбрана музика за Вашия салон за красота и digital signage системи, ще подарявате продължително и незабравимо преживяване на нарастващ брой клиенти.

DIGITAL SIGNAGE

Придайте незбаравима атмосфера на Вашия салон за красота, рекламирайте услугите, които предлагате и впечатлявайте клиентите си повече и повече. Нашият лесен за използване онлайн портал Ви дава възможност да планирате излъчването на съдържание спрямо сезони или части на деня, както и да го променяте само с няколко клика.
Повече информация

МУЗИКА ЗА ВАШИЯ САЛОН ЗА КРАСОТА

Музикално съдържание без чужди реклами. Изберете от нашите 160+ музикални програми, персонализирани плейлисти, стрийминг опции и получете достъп до милиони тракове – всички те са създадени от музикални експерти, за да отговарят перфектно на имиджа на Вашия бранд.

Повече информация

ГЛАСОВИ СЪОБЩЕНИЯ

Подсилете гласа на Вашия бранд. Използвайте съобщения в режим “изчакване”, за да информирате абонатите си, да управлявате трафика на повиквания и да направите изчакването на линия по-поносимо. Като използвате рекламно-информационни съобщения и ги смесите с приятна музика можете да накарате клиентите си да пазаруват повече.

Повече информация

АРОМАТ

Изберете между 1600+ неустоими аромата, за да затвърдите имиджа на Вашия бранд и да подарите незабравимо преживяване на клиентите си. Нашите ароматизиращи дифузери покриват площи с всякаква големина, от 500 до 100,000 кв.м.

Повече информация

СОЦИАЛНИ УСЛУГИ

Свържете се с Вашата клиентела и създайте интераткивно музикално преживяване с услугата Social Mix.

Повече информация

ЗВУКОВИ & АУДИОВИЗУАЛНИ СИСТЕМИ

Завършете преживяването с достъпна и висококачествена озвучителна система, създадена да отговаря на всякакъв бюджет и обем на обекта. Нашата услуга включва инсталиране на системата от експерти и надежден локален сервиз.

Повече информация

СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС

Подобрете преживяването на Вашите клиенти с нашите озвучителни услуги. Свържете се с нас още днес.

За сервиз, плащания и други въпроси относно съществуващи Mood акаунти, моля посетете страницата "СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС".