MOOD:ФИНАНСОВА ИНДУСТРИЯ

ИНВЕСТИЦИИ В ОЗВУЧАВАНЕТО. ВИДИМА ВЪЗВРЪЩАЕМОСТ.

С помощта на впечатляваща картина и подходящо озвучаване на Вашите обекти, можете да постигнете изключително ниво на обслужване и удовлетворение, които ще карат клиентите да се връщат при Вас. Mood се грижи за повече от 20,000 обекта, опериращи във финансовата индустрия, като отговаря за осигуряването на максимална възвръщаемост на инвестициите и удовлетворяването на клиентски желания.

МУЗИКА

Изберете от 160+ професионално създадени музикални програми, достъпни стрийминг опции и персонализирани плейлисти. Всички те – с цензурирано съдържание и без чужди реклами.

Повече информация

ВИЗУАЛНИ ЕФЕКТИ

Оптимизирайте всички посещения и направете чакането на опашки по-поносимо, благодарение на digital signage от Mood. Интерактивната платформа Ви дава възможност да управлявате съдържанието и да нанасяте промени лесно и бързо, с натискането на един бутон.
Повече информация

МОБИЛНА УСЛУГА

Използвайте нашия мобилен маркетинг, за да информирате клиентите, да промотирате Вашите финансови услуги, и да доставяте персонализирано съдържание директно към техните смартфони.

Повече информация

СЪОБЩЕНИЯ В РЕЖИМ “ИЗЧАКВАНЕ”

Благодарение на съобщенията в режим “изчакване” можете да предоставяте висококачествено обслужване по телефона, дори когато не можете да отговорите на обажданията.
Повече информация

АРОМАТ

Подсилете имиджа на бранда си и създайте трайна връзка с клиентите, като интегрирате някои от нашите 1,600+ приятни аромата във Вашите обекти.

Повече информация

ОЗВУЧИТЕЛНИ СИСТЕМИ

Създайте цялостно изживяване, с помощта на надеждно и висококачествено оборудване, предоставено от водещи производители в индустрията, като Klipsch и Bose. Осигурете конфиденциалност на клиентите си, благодарение на нашите услуги за маскиране на звука.

Повече информация

СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС

Подобрете преживяването на Вашите клиенти с нашите озвучителни услуги. Свържете се с нас още днес.

За сервиз, плащания и други въпроси относно съществуващи Mood акаунти, моля посетете страницата "СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС".