MOOD:ЗДРАВНИ ЗАВЕДЕНИЯ

ОСИГУРЕТЕ ПОЛЕЗНА ДОЗА МУЗИКА – И МНОГО ПОВЕЧЕ

Осигуряването на комфортно прекарване и разработването на успешно медицинско заведение са ключът към висококачествената грижа към пациентите. Благодарение на ефикасните услуги на Mood можете да предоставяте гостоприемна и спокойна атмосфера на Вашите пациенти.

МУЗИКА

Изберете от 160+ професионално създадени музикални програми, достъпни стрийминг опции и персонализирани плейлисти. Всички те – с цензурирано съдържание и без чужди реклами.

Повече информация

СЪОБЩЕНИЯ В РЕЖИМ “ИЗЧАКВАНЕ”

Използвайте съобщения в режим “изчакване”, за да отговаряте директно на често задавани въпроси и да предоставяте полезна информация на посетителите.

Повече информация

АРОМАТ

Приятният аромат доказано намалява тревожността на повече от 60% от пациентите, подложени на медицински интервенции. Помогнете им да се отпуснат, като ги успокоите с аромати на лавандула, ванилия, жасмин или Ваш персонализиран аромат.

Повече информация

ОЗВУЧАВАНЕ И МАСКИРАНЕ НА ЗВУКА

Насладете се на чист и приятен звук, благодарение на висококачествено оборудване, предоставено от експерти в аудиовизуалната индустрия. Осигурете конфиденциалност на клиентите, с помощта на нашите решения за маскиране на звука.

Повече информация

СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС

Подобрете преживяването на Вашите клиенти с нашите озвучителни услуги. Свържете се с нас още днес.

За сервиз, плащания и други въпроси относно съществуващи Mood акаунти, моля посетете страницата "СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС".