Търсите най-новите хитове или определен музикален жанр? Нуждаете се от различен микс или музикална програма, създадена специално за Вас? Mood ще Ви предостави най-подходящите музикални решения, които напълно да отговарят на Вашия бранд и бюджет.

ОСНОВЕН МУЗИКАЛЕН РЕПЕРТОАР

Силата на музиката. Ние сме избор #1 за музика на всички малки, средни и международни търговски марки. Разгледайте нашия каталог от 160+ програми, специално създадени да отговарят на нуждите на всяка аудитория и индустрия.

МУЗИКА, СЪЗДАДЕНА СПЕЦИАЛНО ЗА ВАС

Музиката е Вашият почерк. Партнирайте си с професионалния екип от музикални дизайнери на Mood и създайте Ваш собствен саундтрак. Осигурете на клиентите си приятни изживявания от всяка точка на света.

Работете заедно с нашия отдаден екип от музикални дизайнери, за да създадете персонализиран музикален плейлист, който да отговаря на имиджа на Вашия бранд.

Mood Mix

Контролирайте напълно Вашето озвучаване с помощта на Mood Mix – нашата услуга за стрийминг на музика, създадена специално за всеки бизнес. Възползвайте се от цялостен онлайн достъп до нашия музикален каталог и съчетайте свой собствен микс с онлайн платформата или мобилното приложение на Mood.

Mood Mix Pro

Най-надеждната услуга за стрийминг на музика в индустрията. Възползвайте се от всички предимства и функции на Mood Mix и нашата платформа StreamingPlusTM. Ние Ви доставяме устройството с вече заредена музика, за да Ви осигурим непрекъснато звуково преживяване. Mood Mix Pro прави стриймването на музика лесно и удобно.

МУЗИКАЛНИ СТИЛОВЕ, СЪЗДАДЕНИ ЗА ВАС

Музика, посветена на Вашия бранд и бюджет. Музика, създадена специално за Вашия бизнес. На достъпни цени, които включват и лична музикална консултация. За тези, които искат да сключат най-добрата сделка.

Споделете най-новите си промоции, напомнете на клиентите си кога и къде могат да посетят обектите Ви или ги поканете да Ви последват във Facebook. Дайте възможност на услугата “съобщения” на Mood да превърне гласа на Вашия бранд в движеща преживяванията на клиентите Ви сила.

СЪОБЩЕНИЯ В РЕЖИМ “ИЗЧАКВАНЕ”

Mood използва съобщенията в режим “изчакване” като ефективен, лесен за използване и достъпен маркетингов инструмент. Не оставяйте клиентите Ви да затварят телефона, а ги ангажирайте и впечатлете с хубава музика и полезни съобщения докато чакат на линия.

РЕКЛАМНО-ИНФОРМАЦИОННИ СЪОБЩЕНИЯ

Довабете таргетирани рекламно-информационни съобщения към подходящо подбрана музика и комуникирайте с посетителите. Създайте брандиран канал, който можете да контролирате напълно, и повлияйте на решенията на Вашите клиенти докато пазаруват.

ВОЙСОУВЪР УСЛУГИ

Експертен талант. Освежете Вашата auto-reply система, добавете професионално създадени войсоувъри към видеата и подобрете аудио съобщенията.

СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС

Подобрете преживяването на Вашите клиенти с нашите озвучителни услуги. Свържете се с нас още днес.

За сервиз, плащания и други въпроси относно съществуващи Mood акаунти, моля посетете страницата "СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС".