MOOD:MIX

SПЛАТФОРМА ЗА СТРИЙМИНГ НА МУЗИКА, СЪЗДАДЕНА СПЕЦИАЛНО ЗА ТЪРГОВСКИ МАРКИ. ИНОВАТИВНА. НАДЕЖДНА. ЛЕСНА ЗА ИЗПОЛЗВАНЕ.

Поемете музиката в свои ръце с Mood Mix. Създайте уникален музикален микс и усъвършенстван саундтрак за Вашия бранд. Mood Mix превръща стрийминга на музика в лесно, забавно и достъпно занимание.

ЗАЩО MOOD MIX?

СПЕЦИАЛНО ПРОЕКТИРАН ЗА ВАШИЯ БИЗНЕС

Съдържание, създадено за търговска употреба, без чужди реклами и прекъсвания. Достъп до милиони тракове с цензурирани текстове.

ЛЕСЕН ЗА ИЗПОЛЗВАНЕ

Мултифункционално управление, предназначено за бизнес потребители. Не е нужно да притежавате сериозни технически умения. Влезте, изберете любимата си музика и натиснете play.

ДОСТЪПЕН

Без нужда от нов хардуер. Използвайте собствения си компютър или таблет, свържете се с озвучителната система и започнете да слушате.

СЪЗДАДЕН ПО ПОРЪЧКА

Платформата за управление на Mood Mix Ви позволява да настроите микса, който сте създали, да харесвате или блокирайте песни, за да постигнете перфектно звучене.

РАЗНООБРАЗНИ НАСТРОЙКИ

Искате да пускате разнообразен тип музика в различните часове на деня? Няма проблем. Mood Mix Pro Ви дава възможност да запазвате вече създадени музикални миксове и улеснява планирането на тяхното излъчване.

Streaming Music for Business

СТАНЕТЕ ПО-СОЦИАЛНИ С MIX PRO

Подсилете преживяването на Вашите клиенти и се свържете с тях с Mood Mix Pro. Благодарение на специалната технология HYBRID STREAMINGPLUS™ можете да зареждате музика на нашето устройство, за да предотвратявате прекъсвания.

Mix Pro съдържа и невероятни социални и интерактивни мобилни функции. Позволете на клиентите си да подреждат траковете в платформата Social Mix. Възползвайте се от най-известната апликация за разпознаване на песни и изпратете таргетирано мобилно съдържание към Вашите клиенти с Shazam In-Store. Бъдещето на музиката е тук с Mood Mix Pro.

Готови ли сте да научите повече?

"Mood Mix Pro и Social Mix са перфектните музикални решения за нашия бизнес. Вече имаме достъп до огромно количество музика, което сами можем да миксираме. Персонализираните плейлисти могат да бъдат планирани и излъчвани в различни часове на деня по лесен начин, който да отговаря на клиентския трафик. Нашите посетители също обожават услугата Social Mix, защото тя им дава възможност да станат част от музикалното изживяване и да се превърнат в диджеи."

Corey Matthews

Assistant General Manager, Growler USA of Austin

 

MOOD:ПЛАТФОРМАТА MOOD MIXL

ИЗБИРАЙТЕ. ПЕРСОНАЛИЗИРАЙТЕ. ПЛАНИРАЙТЕ. ПОВТАРЯЙТЕ.

 

music streaming for business

МИКСОВЕ

Създайте колкото миксове пожелаете и ги редактирайте по всяко време.

business music streaming

NOW PLAYING

Нашата мултифункционална платформа Ви дава пълен контрол да следите коя песен, артист или албум върви в момента. Използвайте и слайд опциите, за да персонализирате Вашия микс и да харесвате или блокирате песни.

Mood Mix Pro

ПЛАНИРАНЕ

Създайте изцяло персонализирано музикално преживяване, като планирате излъчването на музика спрямо най-правилния за Вас момент.

СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС

Подобрете преживяването на Вашите клиенти с нашите озвучителни услуги. Свържете се с нас още днес.

За сервиз, плащания и други въпроси относно съществуващи Mood акаунти, моля посетете страницата "СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС".