MOOD:ДИГИТАЛНИ МЕНЮТА

АНГАЖИРАЙТЕ КЛИЕНТИТЕ. УВЕЛИЧЕТЕ ПРОДАЖБИТЕ.

Вашето меню представлява много повече от списък с различни възможности – то е и визуално изображение на Вашия бранд, което дигиталните менюта на Mood могат да съживяват. Те са не само персонализируеми, достъпни и лесни за използване, но и Ви дават контрол и гъвкавост, за да получите максимална възвръщаемост на инвестициите.

ЗАЩО MOOD?

ДОСТАВЧИК ОТ А ДО Я

Хардуер, софтуер, екрани, създаване на съдържание, поддръжка и инсталиране – Mood предоставя цялостна услуга.

НАДЕЖДЕН ДИЗАЙН

За нас е задължително дигиталните менюта, които предоставяме, да бъдат надеждни и затова онлайн платформите на Mood са проектирани, за да бъдат максимално полезни на Вашите заведения за хранене.

БЪРЗА & НАДЕЖДНА ИНСТАЛАЦИЯ & ПОДДРЪЖКА

24/7 техническа поддръжка по телефон или имейл, с възможност за отстраняване на неизправности онлайн. Нашата национална сервизна мрежа от локални техници осигурява бързо инсталиране и поддръжка на услугата.

КОНСУЛТИРАНЕ

Предлагаме консултации по инсталиране на екраните и създаване на съдържанието, за да Ви помогнем да използвате дигиталните менюта по най-оптималния за Вас начин, както и да осигурите интересно преживяване на Вашите клиенти.

ПОВЕЧЕ ОТ МЕНЮТА

Предлагаме цяла серия от изгодни digital signagе услуги, като промо менюта и видео стени.

ПОВЕЧЕ ОТ DIGITAL SIGNAGE

От най-добрите музикални услуги в индустрията до аудиовизуални и драйв тру системи и съобщения, ние се стремим да подобряваме максимално цялостното преживяване на клиентите Ви.

menu board templates

ПРОЕКТИРАЙТЕ КАТО ИСТИНСКИ ПРОФЕСИОНАЛИСТ – ШАБЛОНИ

Проектирайте като истински професионалист и то за секунди. Изберете меню от нашия разнообразен каталог от шаблони или позволете на нас да създадем напълно брандиран шаблон само за Вас. Менюто е Ваше, изберете Вие!

ЛЕСНО УПРАВЛЕНИЕ НА СЪДЪРЖАНИЕТО

Софтуерните системи за digital signage на Mood предлагат бърза, надеждна и лесна за използване онлайн платформа за управление на съдържанието – създавайте, планирайте и променяйте за секунди от всяка точка на света.

digital signage, electronic signage, digital sign software

НАДЕЖДНО DIGITAL SIGNAGE ОБОРУДВАНЕ

Съдържанието е от първостепенно значение за дигиталните менюта, но освен него имате нужда и от надеждно устройство, с което да доставите информацията до екраните. Иновативните дигитални медийни системи на Mood са водещи в индустрията, защото гарантират висококачествена работа на Вашите менюта.

СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС

Подобрете преживяването на Вашите клиенти с нашите озвучителни услуги. Свържете се с нас още днес.

За сервиз, плащания и други въпроси относно съществуващи Mood акаунти, моля посетете страницата "СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС".