Когато става въпрос за аудиовизуални системи всеки бизнес се нуждае от оборудване, дизайн и инсталиране, подходящи за търговската среда, в която оперира. Опитът и компетентността са винаги от значение, а Mood ви ги предоставя.

ОЗВУЧИТЕЛНИ СИСТЕМИ

Независимо къде звучи, подходящата музика заслужава висококачествено оборудване, предоставено от професионално проектирани и инсталирани озвучителни системи. Благодарение на професионалисти и партньори като Bose Professional и Klipsch, ние имаме възможността да предлагаме несравнимо озвучаване навсякъде и по всяко време.

ИНТЕГРИРАНИ АУДИОВИЗУАЛНИ СИСТЕМИ

Нашите експерти превръщат дори и най-сложните аудиовизуални проекти в постижения. Ние ще ви напътстваме по време на целия процес – от консултации по дизайн до закупуване на най-подходящото оборудване. Независимо колко малък или голям е вашият проект, Mood ще ви предостави висококачествено обслужване и поддръжка.

Технология за доставка на музика

От интернет устройства и стрийминг на музика до сателит и CD, нашите технологии за доставка на музика са проектирани, за да отговарят на специфичните ви нужди. Независимо по какъв начин искате да се сдобиете с музикално озвучаване, Mood ще ви предложи достъпни, надеждни и иновативни платформи, създадени за бизнес потребление.

Маскиране на звука

Гарантирайте сигурност и поверителност на вашите клиенти, мотивирайте служителите си и подобрете тяхната концентрация, с помощта на технологията за маскиране на звука от Mood.

СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС

Подобрете преживяването на Вашите клиенти с нашите озвучителни услуги. Свържете се с нас още днес.

За сервиз, плащания и други въпроси относно съществуващи Mood акаунти, моля посетете страницата "СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС".