MOOD:ПЕРСОНАЛИЗИРАНА МУЗИКА

ИНДИВИДУАЛНИЯТ ЗВУК НА ВАШИЯ БРАНД.

СЪЗДАДЕН ПЕСЕН ПО ПЕСЕН ОТ ПРОФЕСИОНАЛНИ МУЗИКАЛНИ ДИЗАЙНЕРИ.

Работете с отдаден музикален дизайнер, за да създадете музикална програма изцяло по поръчка. Висококачествената система на Mood Ви дава възможност да се свържете емоционално с клиентите си и да ги накарате да асоциират Вашия бранд с ексклузивно преживяване.

КАК МОЖЕМ ДА ГО ПОСТИГНЕМ?

Ще Ви свържем с професионален музикален дизайнер, който ще аналзира нуждите, имиджа, атмосферата и клиентелата на Вашия бранд.

След като съберем нужната информация ще създадем музикална програма песен по песен, като използваме най-голямата библиотека в музикалната индустрия и екип, с дългогодишен опит и експертиза в съчетаването на музика. Накрая ще мастерираме плейлисите по Ваш вкус, за да сме сигурни, че всичко е перфектно.

  • Консултации с нашите професионални музикални дизайнери
  • Индивидуални плейлисти за търговски обекти, с цензурирано съдържание и без прекъсвания
  • Промяна на плейлистите спрямо Вашите нужди
  • Онлайн управление, планиране и автоматична актуализация на съдържанието
  • Бърза доставка и ъпдейти

 

ТЕХНОЛОГИЯ

  • Надеждна доставка на музика
  • Изберете между доставка чрез интернет платформа музикален стрийминг или CD
  • Комбинирайте персонализирани музикални програми с рекламно-информационни съобщения, за да получите Вашата брандирана радио мрежа
  • Можете да инсталирате технологията сами или да оставите това на нашия професионален екип
  • Опция за пакет озвучителни системи и подобрения

ТЕХНОЛОГИИ ЗА ДОСТАВКА НА МУЗИКА

Mood предлага различни, удобни и гъвкави начини за доставка на съдържанието – от интернет платформи и стрийминг устройства, до сателитни решения и CD, нашите технологии са създадени за бизнес употреба.

MOOD КОНТРОЛЕН САЙТ

Искате пълен контрол над съдържанието? Няма проблем. Нашата уеб платформа за менажиране на съдържанието дава пълен контрол върху планирането и излъчването на музиката и съобщенията. Влизайки в портата можете лесно да управлявате плейлистите във всички или само в някои обекти, да създавате различни графици на излъчване, както и да блокирате песни и артисти.

Сигурност

Порталът защитава цялата информация и настройките, които сте въвели в платформата, и Ви дава възможност сами да решавате на кого друг да давате достъп до нея.

Гъвкавост

Платформата Ви осигурява гъвкаво планиране на съдържанието по Ваш избор – можете да насрочвате излъчвания за седмици и месеци напред, да съчетавате различни плейлисти или да създавате специални сезонни или празнични графици.

Мащаб

Управлявайте устройствата във Вашите обекти от един акаунт. Излъчвайте по няколко съобщения едновременно и ги групирайте по най-ефикасния начин.

Прозрачност

Разглеждайте песните и артистите от нашия огромен музикален каталог, създавайте и променяйте съобщенията.

Отчет

Изготвяйте отчети за всички устройства и събирайте полезна информация.

Нашите клиенти

От търговски обекти и здравни заведения, до хотели и фитнес зали, стотици меджународни и регионални брандове разчитат на Mood за своя музикален дизайн.

Mood Custom Music Clients

СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС

Подобрете преживяването на Вашите клиенти с нашите озвучителни услуги. Свържете се с нас още днес.

За сервиз, плащания и други въпроси относно съществуващи Mood акаунти, моля посетете страницата "СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС".