MOOD:MIX PRO

ПЛАТФОРМА ЗА СТРИЙМИНГ НА МУЗИКА, СЪЗДАДЕНА ЗА ВАШИЯ БИЗНЕС

Mood Mix Pro Ви позволява да контролирате напълно звученето на Вашия бранд. Съчетайте собствен музикален микс и персонализиран саундтрак с натискането на един бутон. Mix Pro е платформа за стрийминг на музика, специално създадена за бизнес приложение.

СПЕЦИАЛНА HYBRID STREAMINGPLUS™ ТЕХНОЛОГИЯ

Вашият музикален микс е предварително зареден на нашето устройство, с цел предотвратяване на всякакви прекъсвания и осигуряване на приятно музикално преживяване.

СПЕЦИАЛНО ПРОЕКТИРАНА ЗА ТЪРГОВСКИ МАРКИ

Съдържание, създадено за търговска употреба, без чужди реклами и прекъсвания. Достъп до милиони тракове с цензурирани текстове.

ЛЕСНА ЗА ИЗПОЛЗВАНЕ

Мултифункционално управление, предназначено за бизнес потребители. Не е нужно да притежавате сериозни технически умения. Влезте, изберете любимата си музика и натиснете play.

СЪЗДАДЕНА ПО ПОРЪЧКА

Платформата за управление на Mood Mix Ви позволява да настроите микса, който сте създали, да харесвате или блокирайте песни, за да постигнете перфектно звучене.

РАЗНООБРАЗНИ НАСТРОЙКИ

Искате да пускате разнообразен тип музика в различните часове на деня? Няма проблем. Mood Mix Pro Ви дава възможност да запазвате вече създадени музикални миксове и улеснява планирането на тяхното излъчване..

СОЦИАЛНИ & ИНТЕРАКТИВНИ МОБИЛНИ ФУНКЦИИ

Mood Mix Pro предлага невероятни социални и интерактивни мобилни функции. Позволете на клиентите си да подреждат траковете според техните желания с Mood Social Mix. Искате да научите повече? Кликнете долу.

Свържете се с нас

ИЗБИРАЙТЕ. ПЕРСОНАЛИЗИРАЙТЕ. ПЛАНИРАЙТЕ. ПОВТАРЯЙТЕ.

music streaming for business

МИКСОВЕ

Създайте колкото миксове пожелаете и ги редактирайте по всяко време.

business music streaming

NOW PLAYING

Нашата мултифункционална платформа Ви дава пълен контрол да следите коя песен, артист или албум върви в момента. Използвайте и слайд опциите, за да персонализирате Вашия микс и да харесвате или блокирате песни.

Mood Mix Pro

ПЛАНИРАНЕ

Създайте изцяло персонализирано музикално преживяване, като планирате излъчването на музика спрямо най-правилния за Вас момент.