За Karl Lagerfeld

Karl Lagerfeld е модна марка, която дава живот на характерната и неповторима креативна визия на твореца, чието име носи. Карл бе същинска икона в модната индустрия, известен не само със своите тъмни очила, вдигнати твърди яки и откровени мнения, но и със своя вечен и изискан стил.

Благодарение на препоръки от водещи клиенти на висшата мода Mood бе избран за професионален креативен консултант и медиен партньор на марката, който да създаде ексклузивен саундтрак за магазините Karl Lagerfeld в целия свят.

Mood was recommended as the perfect in-store media partner to develop an exclusive soundtrack for Karl Lagerfeld’s boutique locations worldwide.

Как го постигнахме?

Музикалните дизайнери на Mood предоставиха неповторимо озвучаване, специално създадено за бранда и имиджа на Karl Lagerfeld, като комбинираха богата селекция от песни на известни и непознати артисти, с разнообразно темпо и настроение. Брандираният саундтрак звучи в повече от 20 обекта във Франция, Германия, Австрия, Бенелюкс, Катар, Китай и Великобритания.

Резултати

Музитата се оказа перфекното допълнение към имиджа на бранда Karl Lagerfeld и успехът от услугата насърчи въвеждането на още едно допълнение към малка част от магазините – аромати. Клиентите на Lagerfeld в Лондон, Берлин и Доха вече се наслаждават на приятни и неповторими миризми.VERTICAL MARKET


Retail

LOCATIONS SERVED


20

SOLUTIONS


Custom Music, Scent, Sound